Ghánában is Pfizer-BioNTech vakcináknat fog szállítani drónokkal a Zipline

2021. november 12.
69.5311
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Zipline újabb lépést tett előre innovatív, azonnali, orvosi logisztikai munkájában, miután sikeresen szállította drónnal a Pfizer-BioNTech mRNS COVID-19 oltóanyagokat a ghánai célállomásokra.

A Zipline úttörő drónszállítása a Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcináknak megnyitja az utat az 50 ezer adag hasonló módon történő eljuttatása előtt az emberek számára Ghána egész területén, és még azon túl is.

A Pfizer és a BioNTech, amely a Zipline-nal együttműködve fejlesztette ki és tesztelte a végponttól végpontig tartó szállítási folyamatot, összesen 2 milliárd adag COVID-19 vakcinát vállalt 2022-ig az alacsony és közepes jövedelmű országok számára.

A vállalat már több mint 220 000 adag COVID-19 vakcinát osztott ki különböző gyártók által Ghána egész területén, elsőként országos szinten.

Ezáltal a Zipline felbecsülhetetlen értékű partnerévé válik a Pfizer és a BioNTech azon törekvéseinek, hogy együttműködjön mind az állami, mind a magánszervezetekkel Afrikában és világszerte az oltások ütemének felgyorsítása érdekében.
2 hozzászólás

Újfiú

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez milyen menő kezdeményezés.

válasz erre

Bandita

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Gondolom úgy a legkönnyebb. Kemény környék.

válasz erre