Három kórházat drónos szállítással akarnak összekötni az Egyesült Királyságban

2022. január 20.
85.7991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Egyesült Királyság északnyugat-angliai Nemzeti Egészségügyi Rendszerének irányítói drónokat szeretnének használni a regionális kórházak közötti rendszeres, gyorsabb ellátási transzferek érdekében, amelyeket a széles Morecambe-öböl és a gyakran eltömődött utak választanak el egymástól.

A terv egy tavaly megkezdett tanulmányból ered, amelynek célja olyan folyosók kialakítása a drónok számára, amelyeken belül a helyi Lancaster Royal Infirmary, Furness General és Westmorland General kórházak között drónos ellátási járatok közlekedhetnek. Ezek a létesítmények a Morecambe-öböl körüli háromszögben helyezkednek el.

A tavalyi év második felében végzett tanulmányok első szakaszát követően a University Hospitals of Morecambe Bay NHS Trust igazgatói most konzultációs folyamatot indítottak, amelynek célja, hogy júniusban megkezdődhessenek a kórházakat összekötő drónos ellátójáratok.
szeretnének használni a regionális kórházak közötti rendszeres, gyorsabb ellátási transzferek érdekében, amelyeket a széles Morecambe-öböl és a gyakran eltömődött utak választanak el egymástól.'>
3 hozzászólás

Bandita

2 éve, 5 hónapja és 14 napja

Jó nekik. Tényleg.

válasz erre

Repülős

2 éve, 5 hónapja és 14 napja

Mindenhol zajlik az értelmes fejlődés.... Kivéve......

válasz erre

Chuck

2 éve, 5 hónapja és 14 napja

Gondolom csak szíveket meg ilyesmit. Az lesz a jó ha már a sérülteket is lehet így szállítani, az valódi segítség lesz.

válasz erre