Három lövést adott le a repülőgépre, mert azt hitte, hogy egy drón az

2019. augusztus 10.
8321
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Stacy Nguyen Rodgers, egy 40 éves louisianai nő három lövést adott le egy kis méretű repülőgépre, amire azt hitte, hogy valójában egy drón, amikor a telke felett repült el - végül kiderült, tévedett.

A The Smoking Gun szerint egy szemtanú továbbított egy videófelvételt a rendőrség irányába, amin tisztán látható, ahogyan egy pilóta által vezérelt gép repül el a helyszínen. Néhány pillanattal a három lövés leadása után készült az anyag. A nőt letartóztatták, valamint azt szajkózta, hogy "vissza fog jönni és gúnyolódni fog rajtunk", ezzel az általa drónnak vélt repülőre utalva.

Rodgers beismerte, hogy egy Revolver-szerű pisztollyal tüzelt a gépre, amit aztán a rendőrök elkoboztak tőle. Később kiderült, hogy a kérdéses repülő szimplán csak permetezett olyan szúnyogok ellen, amelyek többszörös szúnyogmedencéket képeztek, amelyek a Nyugat-nílusi láz egyik forrásának bizonyultak nemrégiben.

Rodgers-t letartóztatták "fegyverek vagy veszélyes eszközök illegális használata" miatt, amely bűntett. Később az Ouachita plébánia börtönébe vitették. Szerda reggel engedték szabadon 500 dollár ellenében.
3 hozzászólás

rami89

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Vannak hihetetlenül paranoiás emberek, akik azt gondolják, bárki is kíváncsi rájuk, azért repül arrafelé bármi is. Remélem, megbüntetik.

válasz erre

Levente

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem normálisak ezek az amcsik.

válasz erre

Bandita

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ez bolond.

válasz erre