Hiába paranoiásak Trumpék, az amerikai hatóságok előszeretettel használnak DJI drónokat

2019. július 12.
1.2661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mára már nem ismeretlen történet, hogy a Trump-adminisztráció kézzel-lábbal mutogat a DJI drónjaira, miszerint azok adatokat továbbíthatnak a kínai kormánynak, ám úgy fest, hogy ez az amerikai köziztonsági hatóságokat nemigen hatja meg.

Jan Gasparic, a DJI egyik első embere a hongkongi RISE tech-konferencián jelentette ki, hogy 2015 és 2018 között az amerikai közbiztonság 500%-os növekedési ráta mellett alkalmazza a DJI drónokat. Ez a gyors fejlődés főképp annak tudható be, hogy folyamatosan változik, milyen jellegű munkára vetik be a drónokat, így mindig újabb és újabb ötletekhez nyúlnak.

Bár az amerikai kormány csak most jelentette ki publikusan az aggályait a kínai drónokkal szemben, de ez nem egyenesen arányos azzal, hogy ez a mentalitás nem alakult ki már évek óta a fejekben.
adatokat továbbíthatnak a kínai kormánynak, ám úgy fest, hogy ez az amerikai köziztonsági hatóságokat nemigen hatja meg.'>
3 hozzászólás

Újfiú

5 éve, 2 hónapja és 7 napja

Ez működik, ez megbízható. Hiába akar Trump mást, ha nincs. röhögő smiley

válasz erre

rami89

5 éve, 2 hónapja és 7 napja

Nincs amerikai drón, ami hasonló képességeket tudna felmutatni mint a DJI drónok. Nem tudnak mit tenni, és nem is érdemes.

válasz erre

Direktor

5 éve, 2 hónapja és 7 napja

Működnek. Jól működnek. Ennyi.

válasz erre