Hőkamerás drón mentette meg egy 88 éves férfi életét

2019. január 10.
1.1071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A minap a texasi Brownsville-ben jelentették egy 88 éves férfi eltűnését, akit a tűzoltók és a rendőrség azon nyomban el kezdett keresni, majd nem elég, hogy egy drón segítségével megtalálták, de könnyen meglehet, hogy a repülő barát mentette meg az életét.

Luis Reyna Zunigát ottani időszámítás szerint körülbelül hétfő este 17:30-kor látták utoljára, a hatóságok pedig egy hőkamerával felszerelt drónt is bevetettek.

Melissa Gonzalez, a bronwsville-i rendőrkapitányság szószólója elmondta, hogy az eltűnt férfi betegségekben is szenved, ellenben ezt Gonzalez nem konkretizálta.

Körülbelül este 23:00-kor találta meg őt Desi Tristan tűzoltó, aki a drón pilótájaként tevékenykedett, a jelentés szerint Zuniga egy magasra nyúló fűvel borított területen ült a Ramerino Lane és a W. 5th Street kereszteződésében egy védőgát mellett.

Gonzalez tegnap reggel jelentette, hogy a férfi még kórházban van, de az állapota stabil. Cesar Pedraza tűzoltó elmondása szerint ő személy szerint úgy érzi, hogy a drón miatt tudták megmenteni a férfi életét. Mutatjuk a férfi megtalálásának pillanatát:

nincs még hozzászólás