Idén már a kannabiszt is drónnal szállíthatják Seattle-ben

2020. január 14.
1.0851
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyelőre a drónos szállítás procedúrája csak a kisebb csomagokra érvényes, mint például az egészségügyi készletek vagy különféle kávérendelések, ellenben Seattle-ben nem kizárt, hogy az idei évtől már kannabiszt is vihetnek a repcsik az égen.

A GRN Holdings jelentette be az ambiciozus terveket, miszerint aláírtak egy nem kötelező érvényű szándéknyilatkozatot drónák vásárlására vonatkozóan, hogy a vállalkozások közötti marihuána kézbesítést pilóta nélküli repülőkkel végezzék. A drónokat még egy iPaddel is felszerelik, hogy ezáltal a fizetés procedúrája a rendeléseknél leegyszerűsödjön.

Ezenfelül magasan képzett pilóták fogják reptetni a drónokat. Justin Costello, a cég vezérigazgatója azt reméli, hogy már februárban vagy márciusban megkezdhetik a tesztszállításokat, de hozzátette azt is, hogy határozottan nehéz volt titokban tartani ezt a hírt, lévén nagyon király dolognak tartják, amire készülnek. Árban körülbelül tizedannyit emésztenek majd fel a szállítások, mintha furgonnal tennék ugyanezt, de értelemszerűen itt nem illegális fuvarokról van szó.
5 hozzászólás

Újfiú

6 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ilyen ez a postásbiznisz.

válasz erre

Repülős

6 hónapja, 1 hete és 4 napja

A legjobb megoldás, mindegy mi van a csomiban.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Csak Brooklyn meg Miami felett ne repkedjenek ilyenek.

válasz erre

Levente

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hát ez nagyon laza!

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nálunk két pillanat alatt leszednék. iPad és a drón a használt kereskedésbe, cucc haza.

válasz erre