Így szerepel a SkyWatch felmérésében a DJI, az Autel és a Skydio piaci helyzete

2021. június 30.
84.4621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A SkyWatch drónbiztosító társaság 2018 óta nyújt rugalmas biztosítási fedezetet több ezer kereskedelmi drónpilóta számára az Egyesült Államokban, és ebben a hónapban a társaság úgy döntött, hogy beleássa magát a drónipari trendeket.

A DJI 2018 óta továbbra is uralja a kereskedelmi célú drónok piacát az elemzés szerint, mostanára a vállalat piaci részesedésének 7%-át elveszítette a SkyWatch ügyfeleitől. 2018-ban a SkyWatch platformot használó összes kereskedelmi drónpilóták több mint 94%-a használta a DJI drónokat. 2021 első felének végére ez a mutató 87%-ra süllyedt.

Az Autel és a Skydio dróngyártók jelentek meg a DJI legnagyobb versenytársaiként ebben az időszakban. Az Autel az elismert EVO I és EVO II drónjaival piaci részesedését a 2018-as 1%-ról 2021-re több mint 5%-ra növelte. A Skydio eközben a SkyWatch ügyfeleinek 1,5%-ának választott kereskedelmi drónszolgáltatója lett.

A SkyWatch adatainak elemzéséből egy másik érdekes drónipari trend is előtérbe került, miszerint a kereskedelemben használt drónok és felszerelések átlagos ára folyamatosan emelkedik. Ma a SkyWatch platformon biztosított drón átlagos ára 2 903,76 dollár, ami 22%-os növekedést jelent a 2018-as átlaghoz képest.
beleássa magát a drónipari trendeket.'>
3 hozzászólás

Repülős

3 éve, 15 napja

Mondjuk ez csak egyféle megközelítés, biztos vagyok benne hogy a piaci helyzethez nem sok köze van.

válasz erre

Újfiú

3 éve, 15 napja

Durva mennyire erős a DJI! meglepett smiley

válasz erre

rami89

3 éve, 15 napja

Hobbidrónokról nincs ilyen felmérés? Nagyon érdekes lenne az is!

válasz erre