Íme a DJI Storm, avagy a drón, amiről eddig nem hallottál

2019. június 01.
1.0011
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A DJI olyan szinten suttyomban hozta létre a Storm névre hallgató drónját, hogy konkrétan még árulni sem árulják nyilvánosan, külön kérelmet kell benyújtani a cégnél, ha igénybe szeretnénk venni a készüléket.

Talán ebből már kapiskáljátok, hogy a DJI Storm nem az átlag hobbipilótáknak lett tervezve, hanem professzionális felhasználásra. Sőt, egy komplett profi csapat is jár egy rendeléshez a DJI-tól, illetve egy saját furgon is a csomag részét képzi!

Egy nyolcrotoros, 18,5 kg-ot nyomó masináról van szó, ami akár egy Arri Alexa LF-et is képes cipelni, ami előszeretettel használatos a filmiparban. A DJI Ronin 2 gimbal gondoskodik a stabilizálásról, továbbá pedig a gyártó vezeték nélküli fókuszkövető rendszere is jelen van. A végsebessége 80 km/h-ra rúg, a vállalat elmondása alapján pedig 15 percig tud repülni egy 12 kg-os csomaggal.

A végösszegről egyelőre pontos információ nincsen, de mivel maga a DJI Ronin 2 is 8000 dollárt kóstál, plusz komplett furgonnal és profi csapattal jár egy rendelés, így horribilis árcéduláról beszélhetünk - vélhetően minden megrendelés egyedi kritériumainak megfelelően lövik be az összeget.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

rami89

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ez aztán a komplett szolgáltatás!

válasz erre

Direktor

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Komoly cucc! Komplett gárdát adnak a filmforgatásokhoz, betojok.

válasz erre