Íme minden, amit a Yuneec 2019-es Mantis G drónjáról tudunk

2019. október 08.
1.6331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Yuneec Mantis G érkezése már egy ideje a levegőben van, ami valljuk be, igazán ráfér a cégre, így lássuk is, hogy mit fog nyújtani a gyártó idei készüléke, és vajon sikerül-e az előzetes információk alapján nagyot villantaniuk majd.

A Mantis G abszolút a hordozható kategóriába tartozik, lévén mindössze 505 grammot nyom, ráadásképp a repülési idő is egészen pofásnak ígérkezik, hiszen ha 25 km/h sebességgel repülünk, 33 percet ígér a gyártó. Szélmentes körülmények között elviekben 72 km/h végsebességről beszélhetünk, viszont ami nagy valószínűséggel mindenkit érdekel, azok a kamera specifikációk.

Természetesen a mostani elvárásoknak megfelelően képes a 4K rögzítésre a kicsike, viszont üröm az örömben, hogy szigorúan 30 FPS mellett, sőt még a 1080p felbontás esetében is meg kell elégednünk ennyivel. Egészen 720p-ig le kell mennünk, hogy a 60FPS élményét átélhessük.

Fontos fegyverténye a Mantis G-nek, hogy egy gimbal stabilizálja a kamerát, ergo gyönyörű felvételeknek ad teret a Yuneec újdonsága. 117 fokos betekintési szöggel rendelkezik a kamera, amely nem mellesleg egy 1/3.06 colos CMOS szenzorral van felvértezve, és 2 MB/s adatfolyam jellemzi.

Végül, de nem utolsó sorban: 16 GB a belső tárhely, ami microSD kártyával bővíthető. A megjelenés hamarosan esedékes, egyelőre ismeretlen a pontos dátum - a forgalmazótól kapott információk szerint azonban már jövő héten megérkezhet. Az ár 249.900 Ft lesz.
6 hozzászólás

rami89

2 éve, 10 hónapja

Nem rossz nem rossz, de úgy érzem kicsit kevés ez 2020 elején.... de meglátjuk, gondolom lesz teszt is.

válasz erre

artad

2 éve, 10 hónapja

Mikori is a Mavic? 3 évvel ezelőtti? Ahhoz képest 250 rongyért nem sok újítást hoz 2019 végén....akkor inkább egy Mavic használtan, vagy egy FiMi X8 120 rongyért...

válasz erre

Újfiú

2 éve, 10 hónapja és 1 napja

Igen jó gépnek tűnik, ennyiért meg főleg. Ebből nekem ilyen Mavic Pro vetélytársnak tűnik, csak pár százezerrel olcsóbban!

válasz erre

Bandita

2 éve, 10 hónapja és 1 napja

Ennyiért ez egy roppant jó specifikáció. Kíváncsian várom mennyi lesz a végleges ár.

válasz erre

Direktor

2 éve, 10 hónapja és 1 napja

Repidő elég jó, ez bizony közel 10 perccel jobb mint a Mavic Pro. Viszont a sebesség nem valami kiemelkedő.

válasz erre

Levente

2 éve, 10 hónapja és 1 napja

Egész komolynak ígérkezik! És jól van belőve az ár.

válasz erre