Itt a DJI FPV rendszere, ami teljesen megváltoztatja a drónos versenyzést!

2019. július 31.
8511
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A DJI nem teketóriázott, hiszen alig pár napja merült fel, hogy esetlegesen az FPV területén kívánnak nagyot gurítani, most pedig meg is érkezett ennek kapcsán a bejelentés - igaz, nem feltétlenül erre számítottunk.

Merthogy alapvetően FPV drónról nem érkezett hír, ellenben itt a Digital FPV Transmission System, amivel lehetővé válik egy fontos plusz az FPV versenyek során, mégpedig hogy kristálytiszta, akadásmentes HD anyagot továbbítsanak a kamerák a képernyőkre. Az eddigi analóg megoldás nem igazán volt nézőbarát, így ez a technológia segíthet kiküszöbölni ezt.

A csomag tartalmaz egy FPV szemüveget, egy átviteli modult, egy FPV távirányítót, valamint egy FPV kamerát, Ez a csomag augusztus közepétől válik elérhetővé, kapásból két kiszerelésben. Egyrészt itt van az FPV Fly More Combo 1000 euróért (kb. 330 ezer forint), ami az imént felsorolt készletet foglalja magába, plusz a hozzájuk szükséges kábeleket és csatlakozókat.

Mindemellett a 880 eurós (kb. 288 ezer forint) FPV Experience Combo tartalmaz két kamerát, két átviteli modult, valamint egy szemüveget is, viszont a kontroller, mint olyan, kimarad. Hogy mi a helyzet a szintén rebesgetett FPV drónnal? Egyelőre nem tudni, nem kizárt, hogy hamarosan ez is bejelentésre kerül, már persze, ha még számol vele a DJI.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

zender

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ahogy érzékelem, ez az olyan lelkes amatőröknek lett csinálva mint amilyen én vagyok.

válasz erre

Bandita

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát ezt nem nekem találták ki.

válasz erre

Újfiú

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Egy drónnak jobban örültem volna, de ez sem rossz.

válasz erre