Itt a Draganfly új drónja, a Commander 3 XL

2022. június 04.
80.4071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A kanadai Draganfly dróngyártó bejelentette új, észak-amerikai gyártású Commander 3 XL drónjának piacra dobását - a Draganfly a nagy teherbírású, időjárásálló, multirotoros UAV-t a drónok "svájci bicskájának" nevezi.

A könnyen összeszerelhető és szállítható drón cserélhető hasznos terhek széles skálájával kompatibilis, beleértve az optikai és hőkamerás megoldásokat, speciális szállító konténereket és a Draganfly új LiDAR rendszerét, amely 750 méteres pásztázási hatótávolsággal rendelkezik.

A drón törzse egy egyszerű téglalap alakú csőből áll. A gyártó szerint minden egyes alkatrészt kifejezetten úgy terveztek, hogy a repülőgép váza egy szállítható tokba csomagolható legyen.

A propellerek például lehetnek gyorskioldásúak vagy összecsukhatóak. A cső mindkét végébe két gyorskioldó kar szerelvény illeszkedik. A leszállás a kar hossza mentén minden motor alatt összecsukható.

Az akkumulátorok félig állandóan a hordozólemezekhez vannak rögzítve, ami lehetővé teszi az automatikus csatlakoztatást a telepítés során. A Draganfly Commander 3 XL maximum 50 percig képes a levegőben maradni.

Itt a Draganfly új drónja, a Commander 3 XL - 2. kép

3 hozzászólás

Levente

2 éve, 12 napja


válasz erre

Bandita

2 éve, 12 napja

Hinnye de rusnya! röhögő smiley

válasz erre

Újfiú

2 éve, 13 napja

Olyan mint valami játékcucc. röhögő smiley

válasz erre