Két új taggal bővült a tanács, amely ötleteket adhat az FAA törvényjavaslataihoz

2020. február 25.
1.0471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Híreztünk már róla, hogy hamarosan esedékes a Drone Advisory Committee (DAC) értekezlet, ahol az FAA-t győzhetik meg a különféle törvényjavaslatokkal kapcsolatban, most pedig fejlemények vannak ez ügyben.

Kiderült ugyanis, hogy a tanács új tagokkal bővül, nevezetesen egyrészt Christian Ramsey-vel, avagy a uAvionix Corp. elnökével, valamint Lee Moakkal, a The Moak Group alapítójával. Főként azért fontos a beiktatásuk, mert így még szélesebb skálán képviseltethetik magukat a drónos szereplők, és a többféle vélemény mindig jól tud jönni.

A DAC tanácsában legfeljebb 35-en lehetnek, 2019. május 20-án pedig volt egy nagyobb hullám, amikor 12 új tagot iktattak be, hogy feltöltsék a hiányzó helyeket. Meglátjuk, mekkora hatása lesz a szóban forgó két friss szereplőnek az FAA döntéseire!
Drone Advisory Committee (DAC) értekezlet, ahol az FAA-t győzhetik meg a különféle törvényjavaslatokkal kapcsolatban, most pedig fejlemények vannak ez ügyben.'>
3 hozzászólás

rami89

4 éve, 4 hónapja és 27 napja

Hű de sokan lesznek már ebben a csapatban. meglepett smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 4 hónapja és 27 napja

Nálunk alakul már valami egyébként?

válasz erre

Újfiú

4 éve, 4 hónapja és 27 napja

Ilyen idős emberek kerülnek ilyen helyekre? meglepett smiley Nem hiszem hogy túl jövőbelátó elképzeléseik lennének az iparról...

válasz erre