Kézikameraként és drónként is használható egyszerre a tojás alakú PowerEgg X

2020. január 10.
1.3461
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A PowerVisiontől korábban már láthattunk olyan drónt, amely képes úszni, ahogyan olyat is, amely a repülésben élvez előnyt, a mostani gyártmányuk azonban némileg kombinálja a kettőt.

A zseniális nevű, CES 2020-on bemutatott PowerEgg X egy olyan drón, amely képes repülni az esőben is, viszont a különlegessége, hogy egy három az egyben készülékről beszélünk: egyrészt használható asztali szelfi kameraként, másrészt kézikameraként is, valamint természetesen drónként is bevethetjük, mindezt pedig megspékelték némi mesterséges intelligenciával is.

Ebből fakadóan arcfelismerőt használ a nagyjából 2 kilós gép, hogy lekövesse az alanyt és a kép közepében tartsa. Egyébiránt egy háromtengelyes gimbal fok közre egy 4K-s kamerát, akadályelkerülő szisztémával van felszerelve, valamint 30 percnyi repülési idővel bír. 900 dollárért megy a kütyü, ami 270 ezer forintot tesz legalább.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Újfiú

7 hónapja, 3 hete

Nekem ez nagyon tetszik, de ettől függetlenül jobban szeretem a cél cuccokat. Ez fiataloknak, akik csak időnként reppennek fel, tök jó, de komolyabb felvételekre azért az ember egy normális gépet visz.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 3 hete

De király!

válasz erre

rami89

7 hónapja, 3 hete

Ez igen, jövőbemutató lett nagyon!

válasz erre

Levente

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon ****a cucc!

válasz erre

Repülős

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ez rohadt menő!

válasz erre