Közeleg a Hubsan Zino, a DJI Spark új ellenfele

2018. október 24.
6051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gargameth profilja, adatai
Gargameth
Lassan megérkezik az üzletekbe a Hubsan Zino, a Hubsan dróngyártó cég legújabb alkotása, melyet úgy harangoztak be, mint a DJI Mavic Pro nagy ellenfelét, pedig akárhogyan is nézzük, ha valamit, akkor a Spark-ot fogja megszorongatni.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a Zino egy rossz dró volna, épp ellenkezőleg. A három tengelyen forgó gimballal ellátott, 4K-s videóra is képes kamerája 3840 x 2160-as felbontásban, 30 FPS-en készíti a felvételeket. Emellett a 89 fokos látószögnek, illetve az f/2.2 rekeszértéknek hála, a Spark-hoz hasonlóan, nagyszerű panorámaképeket tud a kis gép készíteni. Viszont a szóban forgó DJI produktumnál tovább képes a levegőben maradni a Zino, összesen 23 percig, és bár két és fél kilométerig tart a kontrollerrel való kapcsolata, a videó 1000 méter után megszakad.

A Zino GPS-t és egy integrált barométert a használ a biztos érdekében. A kis quadcoper panoráma felvételkészítési módok mellett rendelkezik az ismerős "ReturnToHome", "Waypoints", illetve az úgynevezett "Line-flying" módokkal, többek között. Ezen utóbbi egyenes úton tartja a drónt, miközben mi teljes bevetéssel tudunk a kamerával foglalkozni.
nincs még hozzászólás