Megérkezett a DJI Mavic Mini, íme minden infó

2019. október 30.
1.7721
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A DJI Mavic Mini az idei tech-felhozatalból az egyik legrosszabbul titokban tartott kütyü volt, hiszen idő előtt minden kiszivárgott róla, ennek ellenére nem is tudnánk jobban örülni az újdonság érkezésének.

Már most kijelentenénk: gyakorlatilag minden, értsd: MINDEN úgy lett, ahogyan az korábban szivárgott specifikációk terén. Súly tekintetében sikerült 250 gramm alá, egészen pontosan 249 grammra lőniük, összehajtott állapotban pedig 140x82x57 mm nagyságú. Kihajtva 160x2020x55 milliméteres nagysággal kell számolni, ergo valóban egy pici darab, kvázi egy okostelefon méretével vetekszik.

A 30 perces repülési idő is bejött papíron, a repülési sebesség pedig akár 13 m/s is lehet, feltéve hogy nincs szél és hasonló finomságok. Persze tudjuk, hogy sokakat a háromtengelyes gimbalon csücsülő kamera érdekel, így lássuk is, mit prezentál a Mavic Mini ezen a téren.

1/2,3" CMOS jellemzi a szenzort, 12 MP-es felbontással készít képeket, valamint 83 fokos a látószöge. Képet készíteni 16:9-es képaránynál 4000x2250 felbontásban tud, míg a videórögzítés esetében egyrészt Full HD-ban, akár 60 FPS mellett is dolgozhatunk, a maximum felbontás pedig 2,7K, aminél legfeljebb 30 FPS sajtolható ki. A kontroller papíron 2 km-es hatótávval operál.

256 GB-ig bővíthetünk mircoSD-vel tárhelyet, de most jöjjön az, amire mindenki várt: az a bizonyos árcédula. A DJI a Mavic Mini végösszegét egészen pontosan 134900 forintra lőtte be, illetve 169900-be kerül a Mavic Mini Fly More Combo variáns, amihez hordozótáska, három aksi, hozzájuk töltő, három extra propeller, és propellervédő is tartozik. Végül, de nem utolsó sorban: a Mavic Mini november 11-én debütál!

Még mielőtt rászegeznéd a tekinteted az alábbi videókra és képekre, jó, ha tudod, hogy a Mavic Mini már megvásárolható a Play24/7 kínálatából, szóval ha felkeltette a figyelmed a DJI újdonsága, ne habozz, csapj le rá!

Megérkezett a DJI Mavic Mini, íme minden infó - 2. kép


Megérkezett a DJI Mavic Mini, íme minden infó - 3. kép


Megérkezett a DJI Mavic Mini, íme minden infó - 4. képNézd nagyban ezt a videót!
A Mavic Mini előrendelhető itt: Mavic Mini előrendelés.
7 hozzászólás

marco

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

zender írta:
DJI megint megcsinálta azt, amit más nem tudott. Ekkora méretben ilyen tulajdonságokkal még nem volt drón. Nem gyenge. Teszt lesz?
Soon.

válasz erre

zender

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

DJI megint megcsinálta azt, amit más nem tudott. Ekkora méretben ilyen tulajdonságokkal még nem volt drón. Nem gyenge. Teszt lesz?

válasz erre

rami89

7 hónapja, 2 hete

Nagyon durván a csajokra építenek a videókban pedig szerintem ez mindenkinek való! De tény hogy nekem nagyon nagyon tetszik, megy az előrendelés!

válasz erre

Bandita

7 hónapja, 2 hete

Jobb lett, mint vártam, de kicsit drágább is. Bár ennyire saccoltátok, én mégis reménykedtem. Ettől függetlenül nagyon tetszik és nagyon bejön, ez már nem egy Tello, hanem egy igazi belépő DJI.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 2 hete

Nekem nagyon bejön a kis cucc! Lesz teszt?

válasz erre

Újfiú

7 hónapja, 2 hete

Végre! ***** jó áron jött egyébként!

válasz erre

Levente

7 hónapja, 2 hete

Nem lett rossz, kiváncsi leszek, mit nyújt majd a levegőben!

válasz erre