Megjelent a DJI Phantom 4 RTK

2018. október 16.
1101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gargameth profilja, adatai
Gargameth
Ha alacsonyan repülő területfelmérő eszközre van szükségünk, a legjobb választás a DJI jelenlegi repertoárjában a most megjelent Phantom 4 RTK, mely a centiméter pontos pozícióbemérés mellett minőségi képkészítő képességekkel is rendelkezik.

Az integrált RTK rendszernek hála nagyon minimális mennyiségű GCP-re (ground control point) sem lesz szükségünk az akkurátus felméréshez, alkalomadtán anélkül is el fogunk tudni boldogulni. Apropó akkurátus, az 1"-es, 20 MP-s CMOS szenzorral ellátott kamera hála csúszózár-effektust lecsökkentő mechanikus zárnak, még mozgás közben is minőségi, tiszta képeket tud készíteni.

Az OcuSynch interferencia ellenálló videó-átviteli rendszer HD minőségben sugároz 7 kilométerig, harminc percen keresztül (utána fejest ugrik a quad a földbe, mert lemerül). Ezek a specifikációk nem meglepőek, hisz mégiscsak egy kiegészített, Phantom 4-ről van szó. Továbbá a gép kompatibilis a DJI Mobile SDK applikációval, illetve a D-RTK 2 Mobile Station-el is, melyek segítségével még előnytelen időjárási körülmények között is precíz adatokkal tud szolgálni.
nincs még hozzászólás