Megjelent a DJI RS 3 és RS 3 Pro gimbal

2022. június 15.
2.9021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A DJI ma két új gimbalt és egy DJI Transmission vezeték nélküli rendszert jelentett be és adott ki, amelyek mindegyike kölcsönöz néhány ügyes trükköt a Ronin 4D-től - az RS 3 a DJI által 2020-ban kiadott RSC 2 utódjának tekinthető.

Ez a kisebbik a két újonnan megjelent gimbal közül, amely arra összpontosít, hogy a lehető leggyorsabban felálljon és készen álljon a felvételre. Az új tengelyrögzítő mechanizmus a gimbal bekapcsolása után automatikusan kiold, így hamarabb kezdhetsz el filmezni. Az új gyorskioldó rögzítőkkel együtt értékes időt takaríthat meg, és kiküszöböli a karok újbóli kiegyensúlyozását a felvételek között.

Az RS 3 új támogatást nyújt a Bluetooth zárgombhoz is, ami azt jelenti, hogy nem kell csatlakoztatnia a usernek a kameravezérlő kábelt, és egyszerűen vezeték nélkül is ki tudja váltani a felvételi gombot. A DJI 20%-kal jobb teljesítményt hoz az RSC 2-höz képest, ami leginkább az alacsony szögben történő filmezésnél, a gimballal való futásnál vagy mozgó járműről történő felvételeknél teszi észrevehetően simábbá a dolgokat.

Az RSC 2-höz hasonlóan ez a gimbal is támogatja a SuperSmooth módot, amely extra stabilizációt biztosít a szűkebb, akár 100 mm-es zoomobjektívekkel történő filmezéskor. De ha úgy gondolod, hogy a 3 kg túl kevés lehet a kamerarighez, akkor érdemes megnézni a DJI RS 3 Pro-t. Ennek maximális teherbírása 4,5 kg - ami megegyezik elődjével, az RS 2-vel.

Az RS 3-hoz hasonlóan az RS 3 Pro is osztozik a fent felsorolt összes funkcióban: automatikus tengelyzár, Bluetooth zárvezérlés, 1,8 hüvelykes OLED érintőképernyő és a fizikai üzemmód gomb a markolaton. Van azonban egy nagy különbség, mivel az RS 3 Pro a Ronin 4D lidar-fókuszáló technológiáját kölcsönzi. A DJI RS 3 és RS 3 Pro mától elérhetőek 549 dolláros (211 ezer forint), illetve 869 dolláros (333 ezer forintos) induló áron.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Bandita

2 éve,

Sajna ez nem az én világom...

válasz erre

Chuck

2 éve, 1 napja

Egyébként ahhoz képest hogy milyen profi cucc, még nem is olyan horror az ár..

válasz erre