Megjelent a Skydio X2 drón

2021. május 04.
7681
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Skydio a mai napon megkezdte első vállalati drónjainak szállítását, amelynek ára 10,999 dollár (3,3 millió forint), ezzel kiszolgálva azon cégek igényeit, amelyek szeretnék üzleti felhasználású megoldásaikhoz használni a masinát.
 

A Skydio X2-es drónja, amelyet eredetileg tavaly jelentettek be, kétféle formában kapható. Az X2D a védelmi és szövetségi ügynökségek, az X2E pedig a vállalkozások, a mentősök és a polgári ügynökségek igényeit szolgálja ki. Mindkét egység kétféle konfigurációban kapható.

Az első két színes / hőérzékelővel rendelkezik, és a távolsági helyzetfigyelésre optimalizált. Ezenfelül van rajta egy 4K 60 FPS HDR kamera, 16-szoros digitális zoommal és közel 46 fokos látómezővel. Emellett egy FLIR Boson 320 x 256 hőkamera is ott figyel a gépen, mégpedig 8-szoros digitális zoommal.

A második csak színes kamerával rendelkezik - bár az objektívet immáron közel 80 fokos látómezőre fejlesztették -, és az infrastruktúra eszközeinek közeli ellenőrzésére, a helyszínek rekonstrukciójára és a kis területek feltérképezésére szolgál.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Repülős

1 hete és 4 napja

Király lett a trailer.

válasz erre

Levente

1 hete és 4 napja

Komoly ára van!

válasz erre

Bandita

1 hete és 4 napja

Menő nagyon.

válasz erre