Meglepően sokan nyitottak a drónos kiszállításra egy kérdőív szerint

2020. január 23.
8383
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Clutch szállítási vállalat egy felmérés berkein belül érdeklődte meg az ügyfeleiktől, hogy miként állnak a drónos csomagkihordás kérdéséhez, a válaszok pedig egészen korrektek, lévén egész szép mennyiségű ember mondta azt, hogy támogatják a szóban forgó ideát.

A vásárlóik 39%-át egyáltalán nem érdekelné, hogy drónnal vagy nem drónnal szállítja ki a Clutch a rendeléseiket, azonban az emberek 30%-a úgy vélekedett, hogy ők bizony még szívesebben is rendelnének, ha tudják, hogy egy pilóta nélküli repülőgép fogja azt kihozni. A kérdőívre 528-an adtak választ, ráadásképp arra is rákérdeztek, hogy a drónokban miféle előnyöket látnak a szállításban.

A válaszadók 33%-a azt választotta, hogy gyorsabban történhetnek meg ezen a módon a házhozszállítások, 21%-uk pedig az olcsóbb költségek mellett tették le a voksukat. Mindeközben kb. 40% aggódik azért, hogy megsérül a csomag a drónon, vagy ne adj isten ellopják.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 4 napja

Akkor van a dolognak jelentősége, ha gyorsul vele a kiszállítás. Ha mondjuk megrendelés után pár órán belül leszállítják, nem másnap vagy harmadnap, akkor tök jó. Amúgy teljesen mindegy.

válasz erre

Direktor

1 hónapja, 4 napja

Azért érdekesen alakul ez a piac, pár éve még a 90% ellenezte.

válasz erre

Repülős

1 hónapja, 5 napja

Megbízható, gyors, tiszta, nincs közlekedéshez kötve. PErsze hogy szeretnék az emberek.

válasz erre