Megtörtént a DJI nagy bejelentése, de nem egészen erre számítottunk

2019. június 12.
1.1421
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nos, nem feltétlenül olyan bejelentéssel rukkolt elő a DJI, amire sokan számítottak volna, lévén míg megannyian egy versenydrónra tippeltek az előzetes alapján, a végeredmény teljesen más lett.

Köszöntsétek a kínai gyártótól a RoboMaster S1-et, amivel a DJI nem az eget célozza meg, hanem bizony egy földi modulról van szó. Lényegében egy edukációs célzatú robotról beszélünk, amit akár magasabb szinten is lehet programozni, ezáltal egyaránt lehet remek szórakozás a gyerekek és a felnőttek számára is.

Szenzorral és FPV móddal jön a RoboMaster S1, ráadásképp még lézert és gélgyöngyöket is képes lőni! Természetesen egyik sem veszélyes egy ember számára, és védőszemüveget is tartalmaz a csomagolás. Az implementált szoftvernek köszönhetően egyébként egy valós videojátékot is varázsolhatunk a robot köré, ahol képességeket szedhetünk fel és használhatjuk fel azokat a többiek ellen, akik szintén rendelkeznek a készülékkel.

Továbbá az omnidirekcionális kerekeknek köszönhetően akár az oldalazva haladás is lehetséges, illetve a gép megépítése is ránk vár - természetesen az alkatrészek a csomagolásban várnak minket. Külföldön már megjelent a RoboMaster S1 a bejelentést követően egy 500 dolláros árcédulával.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

zender

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ég amúgy rohadt jó kis cucc gyerekeknek, csak a DJI-tól nem ezt vártuk!

válasz erre

Bandita

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Mostanában csalódást okoz a DJI.

válasz erre

Levente

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Szerintem amúgy *****jó!

válasz erre

rami89

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nekem tetszik. Ahogy látom ugyanazzal kell programozni mint a Tellot.

válasz erre

Újfiú

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hátööööööö oké.

válasz erre