Moment Air néven dedikált termékcsalád érkezett kiegészítőkből a DJI Mavic 2-höz

2019. július 10.
1.3061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Moment nevezetű gyártó egy vadonatúj termékcsaládot villantott a publikum számára, ami a Moment Air néven fut, és a legfőbb célja, hogy a DJI Mavic 2-t (Prót és Zoomot egyaránt) egy kicsit feltuningolhassuk.

A Moment Air ugyanis tartalmaz egy anamorfikus lencsét, miáltal a gyártó szerint megkapjuk a tényleges filmes külcsínt az anyagainkhoz, valamint egy polárszűrőt és egy ND szűrőt is belepakoltak a pakkba, egyet-egyet a Pro és a Zoom részére is, ergo a vásárlók négy szűrőt kapnak a csomag részeként.

Végül, de nem utolsó sorban, a Moment Air még egy tokot is tartalmaz, ami az iPhone XR, XS és XS Max készülékünkkel kompatibilis. Egyelőre a projekt Kickstarter-gyűjtés formájában él, ahol a Moment a 100 ezer dolláros gyűjtési cél dupláját kalapozta össze, az első fecskék pedig novembertől lesznek kiszállítva.

Az imént részletezett, komplett csomag 1600 dollárért megy, azaz közel 500 ezer forintért, míg külön az anamorfikus lencse 200 dolláros, azaz 58 ezer forintért kapható, a szűrőszett közel 30 ezer jó magyar forintért megy, míg a telefontok kicsit több mint 7 ezer forintot kóstál. A gyűjtés szeptemberben ér véget.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a látottak, és szeretnél mihamarabb kiegészítőket a DJI Mavic 2-dre, látogass el a Play24/7-re, ahol már rendelhetsz is a repcsidre szűrőket és egyéb tartozékokat!
4 hozzászólás

Levente

5 éve, 1 hónapja és 13 napja

Nem kispályás árak ezek. Drágább a csomesz mint maga a drón! röhögő smiley

válasz erre

rami89

5 éve, 1 hónapja és 14 napja

Ahhoz képest hogy úgy kunyerálják össze rá a pénzt, igencsak drága! meglepett smiley

válasz erre

Újfiú

5 éve, 1 hónapja és 14 napja

Húzós eléggé meglepett smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 14 napja

Elég merész árat lőttek be a csomagnak! röhögő smiley

válasz erre