Mostantól a Parrot ANAFI USA-t kötött drónként is használhatjuk

2022. június 22.
7.7291
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Parrot ANAFI USA - a Blue sUAS program által jóváhagyott drón - mostantól kötélzeti megoldásként folyamatos légi megfigyelésre is használható - az NDAA- és TAA-kompatibilis drón ezt a képességet annak az új partnerségnek köszönhetően nyeri el, amelyet a Parrot a francia Arastelle céggel kötött.
 

Az Arastelle úgy jellemzi magát, mint egy olyan cég, amely a robot- és légi alkalmazásokhoz szükséges energiatárolásra, kezelésre és átvitelre specializálódott. A BPI France és az Új-Aquitaine régió által támogatott Arastelle tagja a DRONES4SEC európai biztonsági drónok szövetségének, és elnöke a "Tethered Drones" konzorciumnak.

A vállalat mikrodrónokhoz tervezett kikötött állomása lehetőséget kínál az 500 grammos ANAFI USA kötött pályán történő repülésre való átalakítására a drón bármilyen módosítása vagy átalakítása nélkül. Az Arastelle állomás önellátó energiával rendelkezik, így a kötélen tartott mikrodrónok gyors bevetését bárhol lehetővé teszi.

A Parrot szerint ez a többletkapacitás lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy az ANAFI USA drónt 100 méteres magasságig korlátlanul használhassák, így alacsonyabb költségek mellett folyamatos nappali és éjszakai légi megfigyelésben részesülhetnek.
2 hozzászólás

Ronalddo

1 hete és 3 napja

Hát én mondjuk speciel sehogy.

válasz erre

Bandita

1 hete és 3 napja

Ehhez miért kellett egyesülni? Azért egy drótot nem nagy trúváj lefejleszteni.

válasz erre