Nyert a DJI az Autellel szemben, továbbra is értékesíthetik a drónokat az USA-ban

2020. augusztus 29.
14.8111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár a DJI-t és úgy en bloc a kínai cégeket jelenleg az ág is húzza, de most egy jelentős győzelmet sikerült bezsebelnie a dróngyártónak, lévén a Nemzetközi Kereskedelmi Bizottság kiadta utolsó értesítését a DJI és az Autel Robotics közötti háborúval kapcsolatban.

Annak ellenére hozták meg a döntést, hogy megállapították, a DJI sérti az Autel szabadalmait a drón egyes elemeire vonatkozóan. A közlemény megállapította, hogy a Szabadalmi és Védjegyhivatal (PTAB) végleges döntésre jutott, és megállapította, hogy az Autel Robotics szabadalmai valójában nem védethetőek le, ami a vizsgálat megszüntetését eredményezte.

A szabadalmi ügy vizsgálata egészen 2018 októberében kezdődött. Ez év elején, májusban az Autel Robotics megalapozta a mostani harcot azáltal, hogy megnyerte a szabadalmi vitát, majd az ügyet levezénylő bíró azt javasolta, hogy a DJI-nak megszüntetési és elhagyási végzést kellene kapnia. A rendelet megakadályozta volna a Mavic Pro, a Mavic Pro Platinum, a Mavic 2 Pro, a Mavic 2 Zoom, a Mavic Air és a Spark importálását és értékesítését az Egyesült Államokban.
háborúval kapcsolatban.'>
2 hozzászólás

Bandita

3 éve, 11 hónapja és 11 napja

Helyes. mosolygó smiley

válasz erre

Újfiú

3 éve, 11 hónapja és 11 napja

Beszopták, van ilyen. röhögő smiley

válasz erre