Öntanuló drónelhárító rendszert mutatott be a Citadel Defense, érkezik a Titan

2019. március 31.
1.2391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy olyan korban élünk, amikor szemtanúi lehetünk a drónok felvirágzásának, azonban megannyi olyan dologra használják, ami rossz fényt vet az egészre, például drogcsempészet, kibertámadások és repülőzárlatok előidézése.

A Citadel Defense védelmi cég amerikai szakértőkkel összedolgozva hozta össze a Titan névre keresztelt drónelhárító szisztémát, amely valós időben tudja meghatározni, ha drón tart felé, majd annak tulajdonságainak megfelelő elhárító módszert választ, hogy földre kényszerítse vagy visszaküldje az indulási pontjára azt.

A Citadel Defense gépi tanulást és mesterséges intelligenciát alkalmaz az új fenyegetések gyors kezelésére, ezzel minden eddiginél hatékonyabb védelmet ígérve.

Amennyiben ez a rendszer beválik, bőven benne van a pakliban, hogy világszinten is használatba vegyék, már amennyiben a különféle vállalatok számára nem horribilis összeg fejében biztosítják a Titant, és ha így történik, akkor talán kevesebb reptéri zárlat és illegális drónhasználat fordul elő majd a jövőben.
2 hozzászólás

Újfiú

5 éve, 5 hónapja és 25 napja

Aki reptér környékén repked, eleve nem normális, inkább azt kéne becsukni.

válasz erre

rami89

5 éve, 5 hónapja és 26 napja

Majd amikor tévedésből először lő le egy repülőt akkor rájönnek hogy ez mekkora butaság.

válasz erre