Öntanuló elven képes vizsgálni a tetőkárosodásokat az IMGING alkalmazás

2019. április 01.
1.8511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A fejlett adatgyűjtési és AI-elemzési megoldásokkal foglalkozó Loveland Innovations úttörő fejlesztésekkel rukkolt elő az IMGING nevű ellenőrző platformjához, így egy sor új hasznos funkció került be.

A legfontosabb újítása a frissítésnek, hogy a tetőkön keletkezett károkat képes megvizsgálni, ami természetesen öntanuló elven és mesterséges intelligencián alapszik.

Konkrétan egy iOS operációs rendszerrel bíró készülékkel már be is izzítható a kicsike, és az igazi erőssége ennek a szisztémának, hogy valós időben képes az IMGING elvégezni a kárfelmérést a helyszínen, miközben az ügyfél is jelen van. Ehhez persze dukál az ultra nagy felbontású képminőség, hogy az ügyfél egyből lássa, milyen jellegű károk vannak jelen a tetőn.

Olyan hibákat képes kiszúrni a rendszer, mint például a lapos tetők felhólyagosodása, a repedések sem bújnak el az IMGING elől, a rozsdát is felismeri, illetve akár a fémkárosodást is képes észrevenni, de ezek persze csak a legáltalánosabb hibák, amikre alapjáraton képes az alkalmazás, amely egyébiránt DJI Phantom 4 Pro és DJI Mavic 2 Pro készülékekkel kompatibilis.

Még kérdéses, hogy mennyire fogják élesben is használni akár a fogyasztók, de inkább a vállalatok a rendszert, illetve még nagy talány, hogy a tetővizsgálatok terén érhet-e el olyan áttörést a drónipar, mint mondjuk a mezőgazdaság esetében.

Nézd nagyban ezt a videót!



Loveland Innovations úttörő fejlesztésekkel rukkolt elő az IMGING nevű ellenőrző platformjához, így egy sor új hasznos funkció került be.'>
2 hozzászólás

Bandita

5 éve, 5 hónapja és 3 napja

Nem látok benne túl nagy újítást, ez nem egy nagy valami.

válasz erre

Újfiú

5 éve, 5 hónapja és 3 napja

Nagyon sokat segítenek a drónok. mosolygó smiley

válasz erre