Összefog a Skyports egy parkolócéggel, hogy Los Angeles-ben vertiportokat alakítsanak ki

2021. november 17.
107.7601
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Skyports vezető fejlett légi mobilitási (AAM) infrastruktúra-tervezési és -építési vállalat közölte, hogy partnerséget kötött az amerikai LAZ Parking csoporttal a Los Angeles-i vertiportok kialakítására.

A vertiportokat szükségesnek tartják a légi taxi szolgáltatások következő években történő bevezetésének megkönnyítése érdekében. Első pillantásra ellentmondásosnak tűnhet egy drónszolgáltató startup és egy parkolási óriás párosítása.

A LAZ Parking, amelynek eredete három gyerekkori barát által működtetett független parkolócégek 1981-es alapítására, későbbi növekedésére és végül egyesülésére nyúlik vissza, folyamatosan igyekszik megújítani az általa kínált szolgáltatásokat, és feltárni, hogy az új technológiák hogyan javíthatják azokat.

Most ezt tovább kívánja bővíteni azzal a törekvéssel, hogy a hagyományos parkolási létesítményeket különböző újgenerációs közlekedési eszközöket összekötő csomópontokká alakítsa át.

A Skyports, amely 2018-ban drónszolgáltatásokkal és vertiport infrastruktúrával foglalkozó cégként nyitotta meg kapuit, az elmúlt hónapokban világszerte lenyűgöző üzletsorozatot bonyolított le az AAM-szolgáltatások közelgő érkezése előtt.
3 hozzászólás

Bandita

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Az komoly!

válasz erre

Levente

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Elmegy mellettünk a világ...

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Basszus, nagyon komolyan veszik ezt a témát.

válasz erre