Phantom 4 RTK: továbbfejlesztette a DJI a feltérképezést az új frissítéssel

2019. január 23.
9171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A DJI Phantom 4 RTK tulajdonosoknak remek hírünk van, lévén érkezett a mai nap során egy szoftverfrissítés, ami egy sor kisebb javítással és finomhangolással kívánja jobbá tenni a pilóták élményét.

Egy kifejezetten nagy méretű update-ről van szó, így azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy mielőbb kezdjen el frissíteni, viszont teljes mértékben megéri, mivel az egyébként is a feltérképezés területére szánt Phantom 4 RTK még több olyan fejlesztéssel bővült, ami még jobbá teszi a készüléket ebből a szempontból.

Most már akár a beépített kijelző nélkül is használhatjuk a távirányítót, hogy így ki tudjuk hozni különféle mobilos alkalmazások segítségével a teljes potenciált a kis repülőből, de akár már időzítve is indíthatunk felvételeket Photogrammetry és Linear Flight módokban. Utóbbi azért kifejezetten örömteli, mert a Linear Flight segítségével nem több, kisebb darabból térképezi fel az adott területet, hanem egy folytonos ábra képében - ez főleg utak, folyók és egyéb szűk, hosszúkás helyszíneken lehet kiváló.

Ezenfelül lehetőségünk van most már a Photogrammetry módon belül meghatározni, hogy mekkora területen is történjenek a mérések és számítások, ami szintén óriási segítség lehet azok számára, akik valóban a feltérképezés miatt használják a Phantom 4 RTK-t.

A szoftverfrissítés teljes tartalmát ITT tekinthetitek meg! Amennyiben a frissítéshez segítségre lenne szükséged, tekintsd meg az alábbi videót:

nincs még hozzászólás