Repülési adatok naplózásával foglalkozó céggel társult a Parrot

2020. március 26.
7821
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ismét köttetett egy izgalmas partnerszerződés a drónos berkeken belül, hiszen az egykoron még hobbi drónokkal elhíresült, mára inkább üzleti szférában mozgó Parrot összefogott a DroneLogbookkal.

Ez a kollaboráció lehetővé teszi a pilóták számára, hogy nyomon kövessék felszereléseik teljesítményét, beütemezzék a szükséges karbantartást, valamint rögzítsenek és jelentsenek minden információt a FAA-előírások betartásához.

A DroneLogbook egy repülési naplózási szolgáltatás, amely biztonságos adattárolást biztosít. Szoftvere, amely online szoftverekkel és mobil alkalmazásokkal elérhető, lehetővé teszi a pilóták számára, hogy automatikusan rögzítsék a kritikus repülési adatokat - ideértve a repülési időt, a GPS-t és a magasságmérőt, az időjárási körülményeket, a légtér állapotának frissítéseit és egyebeket, majd ezekből másodpercek alatt jelentést készít.

A Parrot ANAFI és ANAFI Thermal drónjai rendkívül kompakt eszközt nyújtanak a szakemberek számára, hogy megalapozottabb döntéseket hozzanak, illetve nagyobb pontossággal és hatékonysággal dolgozzanak a drónok repülési adatainak rögzítése tekintetében.
3 hozzászólás

Levente

6 napja és 19 órája

Szépen fejlődgetnek mások, míg a DJI játékrobotokat dobál ki...

válasz erre

Repülős

6 napja és 23 órája

Mezőgazdászok imádni fogják. Ott nagyon nagy az igénybevétel.

válasz erre

Ronalddo

1 hete

Ipari felhasználóknak ez hasznos lesz. Amcsiban...

válasz erre