Repülési szimulátoron dolgozik az Amazon a drónos csomagszállításaihoz

2020. szeptember 23.
2.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Friss szabadalmak arra mutatnak, hogy az Amazon egy olyan szimulátoron dolgozik, mely segít a drónoknak abban, hogy eljuttassa a különféle csomagokat az ügyfelek házához, mindenféle ütközés nélkül.

Ezzel ki tudják iktatni a tesztek költségét és a szükséges felszerelését, hiszen nem kell mindenféle próbarepülést intézniük. A fő oka annak, hogy az Amazon meg akarja építeni repülési szimulátorát, az az, hogy több száz azonos tesztet hajtson végre a problémák kiszűrésére és a tesztelés során előforduló rendellenességek kiküszöbölésére.

Az Amazon elmondta, hogy a repülési szimulátor lehetővé teszi a drón számára, hogy azt "gondolja", hogy repül, ami azt jelenti, hogy reális szállításokat tud végrehajtani, ugyanakkor elkerüli az igazi akadályokat. A repülési szimulátor képes lesz tesztelni a drón repülési sebességét, a felszállást és leszállást, valamint a drón csomagleejtését.
dolgozik, mely segít a drónoknak abban, hogy eljuttassa a különféle csomagokat az ügyfelek házához, mindenféle ütközés nélkül.'>
2 hozzászólás

rami89

3 éve, 10 hónapja és 14 napja

Ha sok ilyen fog repkedni, komoly gondok lesznek egyébként a hobbidrónosoknak ebből...

válasz erre

Újfiú

3 éve, 10 hónapja és 14 napja

Szimulátort kapnak a drónok? meglepett smiley Na ez fura.

válasz erre