Terjeszkedik tovább a Skydio, most éppen Ausztráliát hódítják meg

2021. november 05.
90.8281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az amerikai dróngyártó Skydio folytatja a folyamatos növekedést, tekintve hogy partnerségre lépett az ausztrál Sphere Drones vállalattal, hogy felgyorsítsa termékeinek értékesítését és forgalmazását.

Az új forgalmazási partnerség révén a Sphere Drones lesz a Skdyio X2 és 2 drónok, valamint a Skydio Autonomy AI szoftver, a Skydio Dock, a Skydio 3D Scan és a Skydio Cloud megoldások egyetlen viszonteladója Ausztráliában. A Skydio az év elején nyitotta meg kapuit Ausztráliában és Új-Zélandon, felismerve az AI és autonóm képességekkel rendelkező dróntermékek potenciálját.

Most a Sphere Drones személyre szabott szolgáltatásokat kínál a Skydio új drónjaihoz. Ausztrália egyik legnagyobb drónszolgáltatójaként a Sphere Drones képes lenne helyszíni bemutatókat tartani a Skydio drónjairól, prezentálva, hogyan működnének az ügyfélkörnyezetben, valamint tréningeket is tartana. És mivel a Sphere Drones csapata az egész kontinensen jelen van, a Skydio több ügyfélhez is nagyobb hozzáférést kaphatna.
partnerségre lépett az ausztrál Sphere Drones vállalattal, hogy felgyorsítsa termékeinek értékesítését és forgalmazását.'>
3 hozzászólás

Direktor

2 éve, 7 hónapja és 5 napja

Rosszfelé mennek a srácok, errefelé kéne tendálni... kacsintó smiley

válasz erre

Repülős

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Felénk is elindulhatnának már..

válasz erre

Vidoros

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Hozzánk nem akarnak jönni?!

válasz erre