Újabb drónészlelésről derült ki, hogy nagy valószínűséggel csak egy madár volt

2019. július 06.
8261
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A drónok az új UFO-k - régebben előszeretettel sütötték rá mindenre az UFO-észlelést, mostanra viszont amint egy repülő tárgyat vélnek látni, azon nyomban megkezdődik az ujjal mutogatás a drónokra.

Szerdán a brit East Midlands reptéren véltek látni egy kis távirányítós repcsit, ami körülbelül egy órára zárta le a működést, bár a járatok menetrendjére nemigen volt kihatással. Simon Dale szakértő az Airprox Reality Check csapatától kifejtette, hogy szinte elképzelhetetlen, hogy közel tudjon repülni egy drón a kérdéses reptérhez a geofencing miatt.

Dale konkrétan olyan lehetséges dolgokat sorol fel, mint egy madár, vagy egy egyszerű lufi, sőt még azt sem zárja ki, hogy egy szimpla műanyag zacskót láthattak, viszont nem tartja valószínűnek, hogy valóban a nyomozás alapját képező drónok lennének a ludasak. Zárójelben jegyezzük meg, hogy az Airprox Reality Check csapatának köszönhetően derült ki, hogy megannyi drónos hibáztatás tévesen történt, így talán érdemes lesz a hatóságoknak most is odafigyelni a mondandójukra.
3 hozzászólás

rami89

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ezek a britek.....

válasz erre

Levente

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Na ilyenkor kéne börtönbe baszni azt aki feleslegesen keltette a riadalmat.

válasz erre

Direktor

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

No comment...

válasz erre