Ezek lesznek az ősz legfontosabb drónos eseményei!

2022. augusztus 27.
257.4191
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha a nyár nem hozott elég izgalmat a drónipar számára, akkor az őszi évszakban is van néhány friss (vagy felfrissített) drónos esemény, amelyekre érdemes lesz odafigyelni. Nyilván nekünk innen Európából ezek inkább csak az interneten keresztül lesznek követendőek, de azért vannak közöttük olyanok, melyek igencsak érdekesek. Külön felvázoltuk a 2022 második felének legnagyobb dróneseményeit, de a legnagyobb nem feltétlenül jelenti a legjobbat. Gyakran a kisebb léptékű események a legizgalmasabbak és legértékesebbek. Tehát ezzel együtt itt vannak az amerikai székhelyű drónesemények, amelyek idén ősszel a legérdekesebbek lehetnek a drónrajongók számára!


Commercial UAV Expo: Szeptember 6-8.
Las Vegas, Nevada

A Commercial UAV Expo azt mondja, hogy ez a világ legnagyobb kereskedelmi drón kereskedelmi kiállítása és konferenciája. Remélhetőleg a dolgok lehűlnek a Labor Day-ig, mivel a konferencia 2022. szeptember 6-8-án kerül megrendezésre a Las Vegas-i Caesars Forumban.

Idén több mint 200 kiállító cégre kell számítani a Commercial UAV Expo kiállítási területén, köztük az Amazon Prime Air, a Skydio és a DJI. A konferencián lesz Startup Pavilon, egyetemi pavilon, repülési bemutatók, workshopok, happy hours, networking fogadások és oktatási programok is.

DroneX Trade Show & Conference: Szeptember 7-8.
London, Anglia

A DroneX Trade Show & Conference 2022. szeptember 7-én és 8-án visszatér az ExCeL Londonba. A rendezvényre több mint 3000 embert várnak. Barátaim a Drone Industry Insights-nál ingyenes jegyeket kínálnak.

Unvex: szeptember 14-16.
Madrid, Spanyolország

Irány a napsütötte Spanyolország szeptemberben az Unvex, amelyet a vállalkozások, egyetemek, kutatóközpontok és kormányzati intézmények szakértői és hatóságai vezetnek, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten - és bemutatókat is tartanak.

Ezek lesznek az ősz legfontosabb drónos eseményei! - 2. kép

Interdrone: Szeptember 29-október 1.
Brooklyn, New York

Az Interdrone eredeti formájában már nem létezik. Az általában Las Vegasban megrendezett hatalmas drónkonferencia idén jelentős átalakításon és új arculatváltáson esett át. Most 2022-ben az InterDrone egy másik, Create NYC nevű eseménybe lett beolvasztva, amely "3 napos magával ragadó élmény vizuális történetmesélőknek". A rendezvény a fotósok felé irányul, és úgy tűnik, nagyszerűen illeszkedik a fotózás, filmezés, videózás és tartalomkészítés iránt érdeklődő drónos kreatívok számára.

Az esemény 2022. szeptember 29-től október 1-jéig tart a New York-i Brooklyn Navy Yardban található Duggal Greenhouse-ban.

DJI AirWorks: Október 10-12.
Las Vegas, Nevada

A DJI Airworks 2022 2022. október 10. hétfőtől október 12. szerdáig tart a Las Vegas-i Mirage Hotel & Casino-ban.

Az AirWorks a DJI éves(ebb) drónkonferenciája, amely nagyrészt a kereskedelmi drónalkalmazásokra összpontosít. A konferencia néhány konkrét iparágra koncentrál, amelyek a következők:

AEC és földmérés
Energia
Mezőgazdaság
Közbiztonság
Infrastruktúra
Dróninnováció (pl. dokkolók, új hasznos terhek, szoftvermegoldások)

2019-ben, a konferenciák utolsó, pánik előtti évében a DJI Airworks rendezvénye 720 regisztrációt hozott 31 különböző országból. A 127 előadó összesen 88 szekciót fedett le. Az idei rendezvényen 48 szekcióülést és 16 szabadtéri bemutatót terveznek.

Ezek lesznek az ősz legfontosabb drónos eseményei! - 3. kép

2022 Pix4D felhasználói konferencia: Október 12. és 13.
Denver, Colorado

A 2022-es Pix4D felhasználói konferencia ismét Denverben lesz, akárcsak 2019-ben. A programban 3D modellezés és fotogrammetria szakértő vendégelőadók, személyes konzultációk, kapcsolatépítési lehetőségek, a térképészeti hardverek kulcsfontosságú szereplőinek legújabb hírei, valamint előadások arról, hogy a Pix4D technológia hogyan változtatja meg azt, ahogyan az olyan iparágak, mint az építőipar, az ellenőrzés, a mezőgazdaság és a közbiztonság használják a digitális modelleket a mindennapi munkafolyamatokban.

A 2020-as konferencia szünetelt, a 2021-es találkozót pedig virtuálisan tartották meg. Idén a Pix4D rajongói a denveri The Curtis Hotelben gyűlnek össze, hogy a következő generációs a nagyméretű térképezéshez és gyors vektorizáláshoz szükséges szoftvereiről, a PIX4Dmatic és a PIX4Dsurvey-ról a október 12-én. A fő eseményre október 13-án kerül sor.
4 hozzászólás

Chuck

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Egyik sem rántott be túlzottan...

válasz erre

Levente

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Annyira gáz hogy nálunk csak ilyen himihumi rendezvények vannak... wtf smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 20 napja

Köszönjük az infót!

válasz erre

Repülős

1 éve, 9 hónapja és 20 napja

Köszi ezt az összefoglalót!

válasz erre