Ezért száll be szerintünk az Amerikai Légierő a Drone Racing League-be!

2022. május 28.
138.9071
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az amerikai légierő a drónversenyzés egyik legnagyobb rajongója, éss bár a személyes versenyek és a televíziós közvetítések minden bizonnyal szórakoztatóak, nem ez az oka, hogy miért szállnak be ebbe az ipőarba. Az amerikai légierő azért igyekszik támogatni a drónversenyzést, mert cserébe a drónversenyzés valószínűleg támogathatja a toborzási erőfeszítéseit.


Ezért az amerikai légierő a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy kibővíti partnerségét a Drone Racing League-gel. Az amerikai légierő támogatni fogja a Drone Racing League-et, amelyet a fiatal drónpilóták képességeinek fejlesztésében kulcsfontosságú szereplőnek tekintenek. A képzett drónpilóták termésével pedig a Drone Racing League lehet az a tölcsér, amelybe a légierő toborozni tud.

A partnerség részeként a Drone Racing League új programsorozatot indít a Military Appreciation Month (Katonai elismerés hónapja) alkalmából. Eközben az Amerikai Légierő folytatja a liga Z generációs, technológia megszállott, Techsetter rajongóinak oktatását és toborzását, mint légierősök.

A hír összhangban van a Légierő idén 2022 szeptemberében esedékes 75. évfordulójával, amely a mérföldkövet az "Innovate, Accelerate, and Thrive" (Innoválj, gyorsíts és gyarapodj) témával jelöli. Az amerikai légierő pedig mindent megtesz azért, hogy idén innovátorként pozícionálja magát.

Ezért száll be szerintünk az Amerikai Légierő a Drone Racing League-be! - 2. kép

És ha drónokról van szó, nincs is jobb vállalat az innovációra. Elvégre az év elején a Fast Company a Drone Racing League-et a kiadvány a világ 10 leginnovatívabb sportcégének egyikeként nevezte meg 2022-re.

A Drone Racing League felmérése szerint a rajongók 60%-a arról számolt be, hogy a ligával együttműködő márkákat és szervezeteket innovatívabbnak" és "trendibbnek" tartják. A DRL további (részben korábbi, részben folyamatban lévő) partnerei közé tartozik a T-Mobile, az Allianz biztosítótársaság és az Algorand blokkláncplatform.

Az elmúlt 75 évben az innováció szelleme hajtotta az amerikai légierőt, és tette lehetővé, hogy a pilótáink repüljenek, harcoljanak és győzzenek.

Miközben történelmi mérföldkövünket ünnepeljük, büszkén bővítjük partnerségünket a Drone Racing League-gel, egy olyan sportággal, amely osztozik a technológia, a sebesség és a precizitás iránti szenvedélyünkben, és arra ösztönzi fiatal rajongóit, hogy magasra törjenek.


A fentebbi idézet Jason Wyche alezredestől, a Légierő Toborzási Szolgálatának nemzeti rendezvényekért felelős részlegének vezetőjétől származik, aki egy előkészített nyilatkozatban osztotta meg a gondolatait. És most íme, mire számíthatunk a partnerség részeként:

Közös márkajelzésű műsorszóró integrációkra; digitális sorozatra, amelynek célja, hogy megtanítsa a leendő FPV drónpilótákat repülni# U.S. Air Force Boneyard térképekre és drón skinekre a DRL SIM-en; új tartalmakra, pályakapukra és pilóta spotokkra a 2022-23-as DRL Algorand világbajnoki szezon során.

Az amerikai légierő jelenleg aktívan toboroz. Idén a Légierő Toborzási Szolgálata szerint több mint 26 000 új repülőt vesznek fel, hangsúlyt fektetve a korábbi katonai szolgálattal nem rendelkezők toborzására.

És a légierő pénzének beáramlásával a DRL növekedhet, és szélesebb közönséget érhet el - és a következő generációt arra késztetheti, hogy felfedezze a drónpilóta karriert. Ez azt jelenti, hogy az amerikai légierő drónpilóta karrierjének gondolata némileg ellentmondásos, különösen az utóbbi időben.

A drónok katonai alkalmazásának számos támogatója azt sugallja, hogy ezek hatékony eszközt jelenthetnek a terrorfenyegetettség csökkentésére, az amerikai csapatokat fenyegető kockázatok csökkentésére és az ártatlan civilek jobb védelmére.

Ezért száll be szerintünk az Amerikai Légierő a Drone Racing League-be! - 3. kép

De nem mindenki ért ezzel egyet, lévén a múlt hónapban a New York Times közzétett egy vizsgálatot arról, hogy milyen mentális traumát okozhat egy ilyen karrier az amerikai légierő drónpilótáinak. A riportot az újság podcastjának, a The Daily-nek egy epizódja követte.

Ami azt illeti, az amerikaiak több mint fele támogatta a drónok külpolitikai eszközként való alkalmazását. Egy 2013. februári Gallup-felmérés szerint az amerikaiak 65 százaléka egyetértett azzal, hogy az amerikai kormány dróncsapásokat indít a tengerentúli terroristák ellen.

Eközben a Fairleigh Dickinson Egyetem PublicMind felmérésében a válaszadók 75 százaléka helyeselte, hogy az amerikai hadsereg drónokat használ a tengerentúlon az "Egyesült Államokra nézve fenyegetésnek" tekintett célpontok elleni támadások végrehajtására - olvasható a Center for a New American Security jelentésében.

Eközben más, a fogyasztókra összpontosító dróngyártó cégek a közelmúltban megpróbáltak elhatárolódni mindenféle katonai vonatkozású dologtól. A DJI éppen a múlt hónapban adott ki egy nyers nyilatkozatot, miszerint ellenzi termékeinek katonai célú felhasználását.

A hír szintén a Fegyveres Erők Napja előtt érkezik, amely most szombaton, május 21-én lesz. A nap részeként a DRL Cathyrine "Lilo" Armandie, az amerikai légierő alezredese előtt tiszteleg a #WomenTakingOff sorozatában, amely a technológiai, sport és repülés női vezetőit emeli ki. Rachel Jacobson, a DRL fejese így fogalmazott:

Mivel a nemzet ebben a hónapban tiszteleg a katonai tagok előtt, örömmel bővítjük partnerségünket a az amerikai légierővel, mivel a 75. évfordulójukat ünneplik.

Ezt Rachel Jacobson mondta, Fiatal, globális rajongótáborunk van, amely követi az amerikai légierőt, és szereti felfedezni a sportunkon keresztül az új karrierlehetőségeket a technológián, az innováción és a repülésen belül.

Izgatottan várjuk, hogy partnerségünket a következő szintre emeljük, és képessé tegyük a pilóták következő generációját arra, hogy hazánkat szolgálják.


A szélesebb körű katonai megbecsülés hónapjának részeként pedig a DRL egy különleges versenyt rendez az iOS és Android rendszerű Drone Racing Arcade mobiljátékán.

Ezen a versenyen a ranglista első 75 helyezettje különleges díjakat kap, hogy megemlékezzenek az amerikai légierő 75 éves különálló szolgálatáról, amely a hadsereg légiereje néven alakult. Az éves DRL SIM Tryouts időmérő edzései május 19-én, csütörtökön kezdődnek.
4 hozzászólás

Bandita

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hmmm ezen még nem is gondolkodtam. Érdekes felvetés.

válasz erre

Újfiú

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Alapkiképzés versenybe rejtve.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hmm érdekes gondolat. Simán lehet.

válasz erre

Chuck

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Abszolút logikus. Rohadt jó cikk!

válasz erre