A Beta 125 eVTOL drónra szóló megrendelést kapott

2022. május 02.
73.0991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A vermonti székhelyű Beta Technologies biztosította az írországi székhelyű LCI repülőgép-lízingcéggel kötött letéti megállapodását, amely 50 darab Alia-250 eVTOL repülőgépre szóló megrendelést tartalmaz, további 75 repülőgépre szóló opcióval.



Az Alia repülőgépek az LCI meglévő helikopter- és merevszárnyú flottájához csatlakoznak majd, csaknem megduplázva ezzel több mint 270 darabra a repülőgépek számát. A megállapodás értelmében az LCI és anyavállalata, a Libra Group megosztja kereskedelmi, pénzügyi és ellátási láncra vonatkozó szakértelmét a Betával.

Ez a hír azt követően érkezett, hogy az eVTOL-fejlesztő múlt héten bejelentette, hogy 375 millió dollárt biztosított a legutóbbi B sorozatú finanszírozási körben, amivel az összbevont összeg közel 800 millió dollárra emelkedett.

Az Alia repülőgép maximális hatótávolsága 250 tengeri mérföld (463 kilométer), miközben öt utast és egy pilótát, illetve 635 kilogramm hasznos terhet szállít. A vállalat szerint a repülőgép használható teher- vagy orvosi ellátmányok szállítására, illetve utasok szállítására.
3 hozzászólás

Bandita

2 éve, 1 hónapja és 16 napja

Ejha! meglepett smiley Mondjuk ez egy két város lehet maximum...

válasz erre

Repülős

2 éve, 1 hónapja és 16 napja

Komoly légi taxi társaság van készülőben. meglepett smiley

válasz erre

Chuck

2 éve, 1 hónapja és 16 napja

Az komoly biznisz! meglepett smiley

válasz erre