A Beta Technologies drónos repülési tesztet végez az Amazon létesítményei között

2022. június 26.
104.8481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A vermonti székhelyű Beta Technologies folytatja repülési tesztprogramjának mérföldköveinek ellenőrzését, és nemrégiben bejelentette, hogy június 23-án sikeres repülést hajtott végre az Alia-250 elektromos repülőgéppel.

A hagyományos fel- és leszállási üzemmódban végrehajtott repülés során a repülőgép két Amazon Air Hub között repült Észak-Kentucky és Ohio régióban - ez volt az első alkalom, hogy az eVTOL vállalat az Amazon létesítményei között repült.

A Vertical Flight Society által gondosan dokumentált Beta nemrégiben jelentős, kétrészes országjáró repülést hajtott végre, amely során hat államon keresztül 1400 mérföldes (2250 kilométeres) utat tett meg.

Az Alia a múlt hónapban szállt fel a New York északi részén található repülési tesztközpontjában, és több napon keresztül utazott Ohio, Indiana, Illinois, Missouri és Arkansas államokon keresztül, miközben útközben saját töltőinfrastruktúrájával töltötte fel akkumulátorait. A repülőgépét ezután a hónap elején az Arkansas állambeli Bentonville-ben megrendezett UP.Summit-on mutatták be.
1 hozzászólás

Újfiú

1 éve, 11 hónapja és 18 napja

Mekkora hatótáv! meglepett smiley

válasz erre