A DRL új drónversenyzős játékában NFT-t és kriptovalutát lehet keresni

2022. január 05.
97.2791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután a Drone Racing League (DRL) a hivatalos mobiljátékán keresztül pénzdíjakat ajánlott fel a legjobb versenyzőknek, a profi drónversenyzős divízió most azt tervezi, hogy a versenyek virtuális változatát is kiadja, így a rajongók kriptopénzeket és NFT-ket szerezhetnek.

A játékosok a keresetüket a játékban is felhasználhatják, vagy a játékon kívüli piacokon is kereskedhetnek velük. A Hivemind Capital Partners kriptobefektetési alaphoz tartozó Playground Labs játékokkal foglalkozó leányvállalattal együttműködve a DRL azt mondja, hogy a rajongóknak lehetőséget kíván adni arra, hogy pénzzé tegyék a drónversenyzéssel kapcsolatos élményeiket.

A vállalatok egy Play-to-Earn sportversenyt fognak kifejleszteni az Algorand blokkláncplatformon, ahol a játékosok a DRL drónjaival fognak versenyezni, hogy kriptopénzt és NFT-ket keressenek. A lépés felgyorsítja a DRL növekedését, amely lehetővé teszi a pilóták és a rajongók számára, hogy drónokkal versenyezzenek a fizikai, a virtuális és a metaversenyeken keresztül.

4 hozzászólás

Direktor

2 éve, 5 hónapja

Fú de rohadt undorító ez az NFT dolog. wtf smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 5 hónapja

Már itt is? meglepett smiley

válasz erre

Repülős

2 éve, 5 hónapja és 1 napja

Nekem ez nagyon magas. mosolygó smiley

válasz erre

Chuck

2 éve, 5 hónapja és 1 napja

Uhh ez az NFT az új mánia.. wtf smiley

válasz erre