A Drone Racing League és Google Cloud együtt rendezi meg a Szilícium-völgy első profi drónversenyét

2022. szeptember 16.
304.0441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Google Cloud partnerként csatlakozott a veterán drónverseny szervező Drone Racing League-hez, hogy együtt szervezzék meg a Szilícium-völgy első professzionális drónversenyét - jelentették be a szervezők a tegnapi napon.

A DRL Race in the Cloud verseny október 11-én kezdődik a kaliforniai San Joséban található PayPal Parkban, gyakorlatilag ezzel nyitják meg a Google Cloud Next eseményt.

Érdekesség hogy mától a rendezvényen részt vevők fejlesztőknek lehetőségük lesz csatlakozni a Google Cloud Fly Cup Challenge-hez, ahol felhasználhatják a DRL versenyadatait a versenyeredmények előrejelzésére, ezzel pedig tippeket adhatnak a DRL pilótáinak szezonbeli teljesítményük javítására.

Anil Jain, a Google Cloud média- és szórakoztatóipari megoldásokért felelős globális ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Drone Racing League a valódi tech-vezérelt sportok és játékok "új határát" jelenti, amely érdekes utakat nyithat meg a felhőszolgáltatások és a versenyek közös világában.

A versennyel veszi kezdetét egyébként a 2022-2023-as DRL Algorand világbajnoki szezon, amelyet november 19-én 13:30-kor kezdenek sugározni az amerikai NBC-n, valamint ami nekünk kézzelfoghatóbb, YouTube-on, TikTokon, Twitchen, Twitteren, Instagramon és a Facebookon is.

4 hozzászólás

Levente

1 éve, 7 hónapja és 27 napja

De fura hogy pont ilyen rendezvény nem volt ott eddig. meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 27 napja

Google hogy keveredett bele ebbe.. meglepett smiley

válasz erre

Repülős

1 éve, 7 hónapja és 27 napja

Ez jó lesz, biztos nézni fogom idén is!

válasz erre

Chuck

1 éve, 8 hónapja

Nézni fogom!

válasz erre