A Heisha bemutatja a D50 drone-in-a-box töltőállomást a DJI és a Parrot drónokhoz

2022. május 27.
2.7121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az autonóm dróntöltő állomás hardvergyártója, a Heisha piacra dobta eddigi legkisebb dróndokkolóját, a D50-et - az új drón-in-a-box megoldás kompatibilis a 2S-4S akkumulátorokat használó repülőgépek széles választékával, például a DJI Mavic és Phantom drónokkal, valamint az Autel, Skydio és Parrot termékekkel.

A dokkolóállomás kompaktabbá tétele érdekében a Heisha 60 cm-ről 50 cm-re csökkentette a leszállóegység méretét. A méretcsökkentés azonban nem ment a precíziós leszállási technológia rovására, a vállalat 3 cm-es leszállási pontosságot állít.

Az 55 kg súlyú és 91,6 x 70 x 44,7 cm méretű, nyitott kabintetővel és időjárás-állomás nélkül a Heisha D50 drón dokkoló moduláris felépítésű, a karbantartás egyszerűsítése érdekében.

A megoldás több biztonsági funkciót is kínál a drón számára. Az első egy infravörös érzékelő (a fenti képen), amely az akkumulátor hőmérsékletét tartja szemmel. Aztán jön egy légkondicionáló rendszer, amely hűvösen (vagy tél esetén melegen) tartja az akkumulátorokat - egészen úgy, ahogy a DJI saját drone-in-a-box terméke teszi.

Eközben egy hőszigetelő réteg gondoskodik arról, hogy a központi alkatrészek el legyenek zárva a külső hőmérsékletektől.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Bandita

2 éve, 3 hónapja és 26 napja

Ez nagyon jól hangzik.

válasz erre

Újfiú

2 éve, 3 hónapja és 26 napja

Jó kis univerzális cucc!

válasz erre