A Lumenier bemutatta az Arora fényshow drónt

2023. február 17.
3.3011
marco profilja, adatai
marco
Egy ideje a leglátványosabb rendezvények közé tartoznak a drónos fényshow-k, így nem meglepő, hogy elkezdtek megjelenni a kifejezetten ehhez készített drónok is, amelyek már minden elemet tartalmaznak ahhoz hogy out of the box működjenek.

Most az alapvetően drónos kiegészítőket gyártó Lumenier mutatta be legújabb kütyüjét, az Arora névre keresztelt drónt, amely határozottan tartós eszköznek lett fejlesztve, a fényekért pedig 12 LED felel - a gyártó szerint ezek hatszor fényesebbek, mint amit a versenytársak kínálnak.

Az Arorát azzal a lettországi székhelyű SPH Engineering céggel együttműködésben fejlesztették ki, amely a drónos fényshow-k lebonyolításához szükséges szoftverek létrehozására szakosodott. A Lumenier az FPV drónipar ismert alakja, a motorok, a vázak, az antennák és egyéb alkatrészek gyártásában volt eddig élen járó.

Az Arora 900 grammot nyom és akár 25 percig is képes a levegőben maradni, időjárásálló burkolattal szerelték fel, és hajszálpontos GPS-szel rendelkezik a minél biztosabb navigálás érdekében. Emellett távolról lehet ki / be kapcsolni, így nem fogy az aksi, amíg a földön pihennek a drónok a felszállásra várva.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Repülős

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Egy tucatot kérnék, köszönöm!

válasz erre

Chuck

3 hónapja, 2 hete és 3 napja

És lehet venni vajon budle csomagot is? Benne 100 darabbal minimum. Merthogy ezeknek úgy van értelme.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát az nagyon kemény hogy már ilyen is van külön!

válasz erre