A Parrot mostantól ANAFI drónképzést kínál az Egyesült Államokban és Kanadában

2021. november 01.
94.1841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az európai székhelyű Parrot az észak-amerikai terjeszkedés jegyében helyi drónképző szervezetekkel együttműködve rendszer-specifikus képzést kínál az ANAFI USA és az ANAFI AI drónjaihoz.

A közbiztonsági, vállalati, kormányzati és védelmi vertikális területek professzionális felhasználói profitálhatnak a Parrot Certified Training Programból. A Parrot szerint a repülési tanfolyam célja, hogy az ANAFI USA és az ANAFI Ai professzionális pilótái biztonságosan, hatékonyan és eredményesen üzemeltessék a drónokat.

A program végzősei Parrot Professional Pilot Certificate-et, speciális képzést, tréninget és belső ismereteket kapnak arról, hogyan lehet a Parrot drónokban rejlő lehetőségeket teljes mértékben kihasználni. Számos valós gyakorlat is lesz.

Kezdetben a Parrot a Skyfire, az Unmanned Safety Institute (USI) és a Rocky Mountain Unmanned Solutions (RMUS) vállalatokkal kötött partnerséget, hogy személyre szabott ANAFI drónképzést nyújtson. A program fejlődésével és az USA és Kanada egészére történő kiterjesztésével azonban további partnerek is csatlakoznak majd.
3 hozzászólás

Repülős

2 éve, 7 hónapja és 9 napja

Jók ezek a speciális tanfolyamok, simán elkötelezik a felhasználókat. Gondolom, tök inygenes is.

válasz erre

Levente

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Tanfolyam, nagy cucc.

válasz erre

Bandita

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ügyesen tolják!

válasz erre