A Propeller Aero és a Quantum-Systems összefog a drónos térképezésben

2022. június 14.
112.6981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az építőipari és bányászati vállalatok mostantól egy további térképezési eszközzel rendelkeznek a munkaterületek gyorsabb és hatékonyabb felméréséhez, mivel a Propeller Aero adatvizualizációs és elemzési technológiája mostantól kompatibilis a Quantum-Systems csúcskategóriás drónjával.

A denveri székhelyű Propeller Aero közölte, hogy Post-Processed Kinematic 3D térképezési megoldása mostantól párosítható a Quantum-Systems Trinity F90+ drónjával, amelyet az építési, bányászati és egyéb földmunkaterületek nagyszabású felmérési feladatainak elvégzésére terveztek.

A földi érzékelők, a speciális szoftveres analitika és a légi megfigyelő nézetek kombinálása a vállalatok szerint lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy javítsák a felmérés pontosságát, felgyorsítsák a haladást, és olyan vizuális modelleket készítsenek, amelyeket megoszthatnak a projekt összes résztvevőjével.
3 hozzászólás

Levente

2 éve, 1 napja

Amikor annak idején a Google elkezdte ezt az ingyenes térkép szolgáltatást meg ilyeneket, azt gondoltam afelé megy a világ hogy ilyen közösségi projektek lesznek, mindenki mindenkivel megoszt majd mindent. Hát nagyon nem jött be..

válasz erre

Újfiú

2 éve, 2 napja

Ügyes kollab.

válasz erre

Repülős

2 éve, 2 napja

Sokkal jobb lenne ha az ilyenekben mindenki összefogna, sokkal nagyobb lenne a fejlődés.

válasz erre