A Regent elmélyíti kapcsolatait a Siemens-szel a tengeri drónok fejlesztésében

2022. augusztus 02.
3.3971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A REGENT, a fejlett légi mobilitási (AAM) ágazatban az elektromos meghajtású vitorlázórepülőgép megalkotója megerősíti kapcsolatát a Siemens technológiai partnerével, hogy felgyorsítsa és megerősítse innovatív járművének digitális fejlesztését a prototípus, a tanúsítás és a gyártás fázisai felé.

A REGENT szerint a partnerség elmélyítése egyrészt a Siemens Xcelerator portfóliójának digitális eszközeit és fejlesztési folyamatait fogja hangsúlyosabban használni a Viceroy vitorlázórepülőgép zászlóshajója számára, másrészt a német mérnöki és technológiai óriáscég fokozott technikai támogatását fogja biztosítani az AAM repülőgép fejlődésének különböző fázisaiban.

A REGENT szerint a közös cél egy olyan digitális vállalat létrehozása, amely az értéklánc minden pontján új ismereteket és automatizálási szinteket használ ki.

Ennek érdekében a REGENT egyre inkább támaszkodik a Siemens képességére, hogy segítsen az AAM tengerjáró repülőgépek tervezéséhez, a rendszerszimulációhoz, a gyártáshoz, az üzemeltetéshez és az életciklus-elemzéshez szükséges szoftverek és szolgáltatások átfogó, integrált portfóliójának kialakításában.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Bandita

1 éve, 9 hónapja és 15 napja

Hinnye de komoly cucc ez! Nagyon futurisztikus!

válasz erre

Chuck

1 éve, 9 hónapja és 16 napja

Komoly kollab! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 16 napja

Baromi jó ez a koncepció!

válasz erre