A Skyports drónos ételkiszállítást tesztel skóciai iskolákba

2022. június 20.
108.8871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A korábbi és folyamatban lévő nemzeti tevékenységek lendületére építve a drónszolgáltatások és a vertiportok építője, a Skyports megállapodott egy skóciai tesztprogram működtetéséről, amelynek célja a meleg ételek rutinszerű légi szállítása a Highlands és a Hebridák szigeteinek távoli iskoláiba.

Amint azt a Skyports korábban már bizonyította a COVID-19 járvány kirobbanása idején a postai küldemények és sürgős orvosi ellátmányok szállítására szolgáló UAV-kat alkalmazó tevékenysége során, nem fér kétség ahhoz, hogy a távol eső vagy nehezen megközelíthető skóciai iskolákba történő drónos áruszállítás megvalósítható és hatékony.

A kísérletek azonban azt fogják vizsgálni, hogy a meleg ebédek légi szállítása a meglehetősen szerény teherbírású járművek fedélzetén hogyan szervezhető és méretezhető meg úgy, hogy minden diák számára biztosítható legyen az ételkiszolgálás.

A vállalatot az ország nyugati Argyll és Bute régiója választotta ki, amely 23 lakott szigetet és távoli vidéki közösségeket foglal magában.

Az innovatív drónszolgáltatásokkal kapcsolatos pozitív múltbeli tapasztalatok alapján az irányító tanács tagjai ismét a Skyportshoz fordultak, hogy megvizsgálják az ételek kiszállítását ezekbe a távoli iskolákba, illetve olyan területekre, ahol a földi szállítás fáradságos vagy lehetetlen.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 2 napja

De kemény hogy már ilyen is van! meglepett smiley

válasz erre

Repülős

1 éve, 11 hónapja és 2 napja

Az igen, nem tudják megoldani autóval? meglepett smiley

válasz erre

Levente

1 éve, 11 hónapja és 2 napja

Hát annak jó sokat kell majd fordulni. meglepett smiley

válasz erre