A Skyports új vertiport partnerséget köt Japánban

2022. május 28.
84.3311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Skyports Japán legnagyobb parkoló- és autómegosztó üzemeltetőjével, a PARK24 CO.-val szövetkezik, hogy a meglévő struktúrákat a jövőbeni légi taxi és más előzetes légi mobilitási (AAM) szolgáltatások fogadóhelyeivé alakítsa át.

A Skyports tegnap tette meg a bejelentést, és közölte, hogy szándéknyilatkozatot írt alá a vertiport-infrastruktúra fejlesztésének és integrációjának feltárására a légi taxik és más AAM-alkalmazások számára a PARK24 parkolóhálózatában. A lépés azt követi, hogy a Skyports tavaly társult az amerikai LAZ Parking csoporttal, hogy vertiportokat fejlesszenek ki a parkolókban és a magasabban fekvő parkolóházakban, kezdetben Los Angeles területén, majd ezt kiterjesztik más nagyvárosokra is.

A Japánban kötött új megállapodás értelmében a Skyports részt vesz a Kansai régióban végzett feltáró munkában, beleértve a megvalósíthatósági vizsgálatokat is. Ennek célja annak meghatározása, hogy a PARK24 telkei közül melyek alkalmasak a vertiport infrastruktúra fejlesztésére légi taxi és egyéb AAM célokra.
2 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 18 napja

Az de komoly! meglepett smiley

válasz erre

Chuck

2 éve, 19 napja

Mennyire király már ahol így fejlődnek..

válasz erre