A Spright drónos kézbesítő postaládákat fog telepíteni

2022. augusztus 31.
199.9771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Spright, az Air Methods légi egészségügyi szolgáltató drónszolgáltatási részlege bejelentette, hogy egyesíti erőit egy izraeli dróntechnológiai vállalattal, hogy drónos kézbesítési műveleteibe postaládát is beépítsen.
 

A Spright a StrixDrones vállalattal működik együtt, amely a drónok dokkolási technológiájának specialistája, a cég drónkézbesítő postaládája a DroneDrop nevet viseli. Az első egységének telepítése az Egyesült Államokban a közelmúltban fejeződött be a Spright oregoni üzemében.

A Strix DroneDrop lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú drón, beleértve az eVTOL-t is, biztonságos módon, lezárt rekeszekkel ellátott állomásokon keresztül szállítsa és vegye fel a csomagokat. Az egység egyszerre több csomagot is képes befogadni, miközben a drónok akkumulátorait is feltölti, a repülési adatokat letölti és a helyi időjárási viszonyokat is figyeli.

A Spright szerint a drónos kézbesítő postaláda bármilyen erre fejlesztett szoftverrel képes csatlakozni és kommunikálni, és hogy a moduláris leszállóhelye karokkal és emelőkkel rendelkezik, hogy a csomagot szükség szerint fel- vagy le lehessen mozgatni az egységen belül. A felhasználók egy egyedi mobilalkalmazáson keresztül férhetnek hozzá a postaládához.
3 hozzászólás

zender

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Érthető. Nő a piac.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Sok ilyen van már..

válasz erre

Repülős

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Marha jók ezek a cuccok.

válasz erre