A Swoop Aero csatlakozik a Világgazdasági Fórum elitjéhez

2022. szeptember 04.
198.8831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az ausztrál Swoop Aero közel kétéves, egymást követő lépések után, amelyekkel innovatív drónos kézbesítési tevékenységét építette ki Afrikában és szerte a világon, bekerült a Világgazdasági Fórum Globális Innovátor Közösségét alkotó vállalatok kis csoportjába.

A Swoop Aero ezen a héten jelentette be, hogy bekerült abba az elit, meghívásos alapon működő cégcsoportba, amelynek úttörő tevékenységei a Világgazdasági Fórum elképzeléseinek meghatározására szolgálnak, hogy az innovációnak hogyan kell az üzleti és gazdasági tevékenységeket ösztönöznie.

A vállalat elmondta, hogy hozzájárulása ehhez a kollektív gondolkodáshoz a drónos kézbesítési műveleteken keresztül "az égbolthoz való zökkenőmentes hozzáférést biztosító új infrastrukturális réteg" kialakításában és létrehozásában végzett munkájából ered.

A Melbourne-i székhelyű Swoop Aero a globális innovátorok közösségébe való belépéssel csatlakozik a Világgazdasági Fórum tisztviselői szerint a világ legígéretesebb start-up és scale-up vállalkozásaihoz, amelyek a folyamatos technológiai és üzleti modellinnováció élén állnak.
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 11 napja

Bár nem biztos hogy értem miért jó ez nekik, de ha örülnek akkor én is örülök. röhögő smiley

válasz erre

Bandita

1 éve, 8 hónapja és 11 napja

Az menő nagyon.

válasz erre