Elon Musk testvére felvásárolja az Intel Drone Light Shows üzletágát

2022. július 08.
99.3231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Elon Musk testvére, Kimbal Musk több mint 9000 drónt vásárolt az Inteltől, hogy egy új drónos fényshow céget, a Nova Sky Stories-t megalapítsa - bár az akvizíció feltételeit egyik fél sem hozta nyilvánosságra, a chipgyártó megerősítette, hogy a továbbiakban nem fogja működtetni az Intel Drone Light Shows egységet.

Musk, aki a Tesla és a SpaceX igazgatótanácsában is helyet foglal, azt mondja, azért alapította a Nova Sky Stories-t, hogy "művészetet vigyen a világ minden városának és településének egére".

A terv az, hogy neves digitális művészekkel és producerekkel társul, felszereli őket a legjobb drónhardverekkel és szoftverekkel, és életre kelti kreatív elképzeléseiket.

Az Intel drónjai a világ néhány legnagyobb színpadát, köztük a 2020-as tokiói olimpiát, a Coachellát és a Super Bowlt is megágyazták már. Muskot azonban a 2021-es Free Burn "esemény" inspirálta arra, hogy megalapítsa saját drónshow-vállalatát, amely a 2021-es Free Burn "esemény" keretében több ezer, régóta "égő" embert hozott össze a nevadai sivatagban, miután a hivatalos Burning Man a COVID-19 miatt elmaradt.
3 hozzászólás

Bandita

1 éve, 11 hónapja és 6 napja

Komolyan tolja a family. röhögő smiley

válasz erre

Újfiú

1 éve, 11 hónapja és 6 napja

Mindenhol IS ott vannak. röhögő smiley

válasz erre

Chuck

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Csóri család... röhögő smiley

válasz erre