A Yuneec bejelentette az új H850 drónt több mint 60 perc repülési idővel

2022. július 12.
94.7741
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A dróngyártó Yuneec egy új hexakopter, a H850 RTK kiadására készül, amelyet olyan kereskedelmi alkalmazásokra terveztek, mint az infrastrukturális ellenőrzések, a földmérés, a közbiztonsági alkalmazások és az őzek mentése.

A Yuneec szerint új repülőgépe a hasznos tehertől és az időjárási körülményektől függően akár 65 perc repülési időt is képes biztosítani. És a hasznos terhek tekintetében is nagy rugalmasságot kínál a Yuneec. Például a korábbi kereskedelmi kínálatával, a H520E-vel kompatibilis összes hasznos teher használható a H850-RTK-val. Több mint 60 percnyi repülési időút bír az aksi.

A H850 kettős IMU-val, iránytűvel, barométerrel és két intelligens akkumulátorral van felszerelve. A Yuneec szerint a drón akkor is biztonságosan le tud szállni, ha az egyik motorja a levegőben leáll. Hasonlóképpen, a repülőgép kettős RTK antennával van felszerelve, hogy nagy pontosságú helymeghatározást biztosítson még akkor is, ha az egyik antenna működésképtelenné válik.

A dróngyártó elmagyarázza, hogy minden adat, beleértve a nyers GNSS-adatokat és a valós idejű megoldásokat is, a fedélzeten naplózható, készen áll az utólag feldolgozott kinematikára (PPK).
2 hozzászólás

Bandita

5 hónapja, 5 napja

Alakul ez a repidő!

válasz erre

Repülős

5 hónapja, 5 napja

Aaaaz komoly!

válasz erre