Az Archer eVTOL drónja befejezi a tesztrepülések második szakaszát

2022. július 31.
3.3121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A kaliforniai Archer Aviation elektromos függőleges fel- és leszálló (eVTOL) repülőgép-fejlesztő vállalat közölte, hogy befejezte a Maker légitaxi prototípusának második tesztelési körét, és most megkezdi a harmadik és utolsó próbasorozatot, amely a teljes átállási repüléshez vezet.

Az Archer azt követően tette ezt a bejelentést, hogy az eVTOL légi taxi sikeresen befejezte az utolsó kritikus azimutális tesztrepülést, amely a vállalat által a Makerrel végzett kísérletek második szakaszát jelentette.

Ezek során a repülőgépet különböző sebességgel előre, hátra és mindkét oldalra irányuló mozgások sorozatán irányították, hogy szimulálják a szélre adott reakcióját működés közben. Ennek részeként a Maker prototípust 15 csomós sebességig vitték, és minden konfigurációs és repülésvezérlő rendszerét jól vizsgálták.

A tesztek ezen sorozatával a hátuk mögött az Archer műszaki csapata most megkezdi az eVTOL tesztrepüléseinek utolsó szakaszát, amely egyre nagyobb sebességgel növeli a légi taxi repülési sebességét, és a teljes átmeneti üzemmódban csúcsosodik ki.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Levente

1 éve, 9 hónapja és 17 napja

Ezt nagyon lifestyle gépként akarják majd kiadni, kiváncsi leszek az árra.

válasz erre

rami89

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Remélem eljön az idő amikor én is ülhetek ilyenben. Itthon... mosolygó smiley

válasz erre

Repülős

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Mai napig nem értem, miért jobbak ezek mint egy helikopter. Sokkal kisebb hatótáv, semmivel sem csendesebb zajterhelés, ülőhely sincs több benne, sőt.... Nem tudom hol találják meg a helyüket.

válasz erre

Chuck

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Komoly gép, de sajnos mire ezekből megfizethető lehetőség lesz... Az nem az én életemben lesz. mosolygó smiley

válasz erre