Az Autel hat új drónnal jelentette be az EVO II V3 szériát

2022. szeptember 07.
196.7541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Tegnap ért véget a berlini IFA 2022 kiállítás, ahol a technológiai óriások mellett több iparág is képviselteti magát, így az egyik legnagyobb dróngyártó, az Autel Robotics is részt vett az eseményen, ahol be is jelentett hat új drónt és néhány kiegészítőt is.

Az egyik legfigyelemfelkeltőbb információ, hogy érkezik az új Autel EVO II V3 széria, de a kiegészítők között felbukkant egy Live Deck videó streaming eszköz, valamint két intelligens vezérlő az újonnan érkező dróncsaládhoz.

A friss EVO II V3 sorozat olyan fejlesztéseket tartalmaz, mint a nagyobb felbontású képalkotó rendszerek vagy épp a javított képminőség gyenge fényviszonyok mellett. A további módosítások közé tartozik a továbbfejlesztett hőelvezetés, ezzel a tartósság növelése a cél, de a multi-GNSS helymeghatározási képesség érkezik a pontosabb repülés érdekében.

Külön említendő az előző szériánál tapasztalt képátviteli távolság problémáinak felismerése és fejlesztése, várhatóan sokkal nagyobb távolságból is megfelelő jelátvitelt kapunk majd a kijelzőnkre.

Összesen hat új EVO II modell került bemutatásra az IFA 2022 kiállításon, név szerint az EVO II Pro V3, az EVO II Pro RTK V3, az EVO II Dual 640T RTK V3, az EVO II Dual 640T V3, az EVO II Pro Enterprise V3 és az EVO II Dual 640T Enterprise V3.

A cég ezen felül bejelentette az EVO II Live Deck 2-t, ami egy új Live Deck videó streaming és konvertáló kiegészítő, valamint két távirányító is érkezik hamarosan, a Smart Controller V3 valamint a Smart Controller SE - természetesen mindkettő kompatibilis lesz az EVO II V3 sorozattal.
5 hozzászólás

DroneSkyLevels

2 éve, 4 napja

Na, tök jó, nekem az EVO 2-vel semmi bajom nincs, az ügyfélszolgálatuk is teljesen rendben van. Jó kis drónt "építettek".

válasz erre

rami89

2 éve, 7 napja

A Nano árát kéne normalizálni mert irreálisan drága. Volt most akció de még így is... szomorú smiley

válasz erre

Újfiú

2 éve, 8 napja

A képátvitelt ideje volt javítani, a sima EVO II-ben nagyon fos.

válasz erre

Repülős

2 éve, 8 napja

De kíváncsi leszek az árra. Az utóbbi időben ők is elszálltak.

Mármint az árakkal. röhögő smiley

válasz erre

Újfiú

2 éve, 8 napja

Komoly vérfrissítés!

válasz erre